Η εταιρία SolarEdge, ιδρύθηκε το 2006, και παράγει συστήματα για την αύξηση της απόδοσης της ισχύος τόσο για οικιακά όσο και για μεγάλης κλίμακας φωτοβολταϊκά συστήματα.

    Η έξυπνη και ολοκληρωμένη λύση της SolarEdge περιλαμβάνει τα PowerBoxes™, τα οποία είναι μονάδες βελτιστοποίησης ισχύος προσαρτώμενες σε κάθε panel, τους inverters ισχύος και το σύστημα τηλε-επιτήρησης για κάθε panel ξεχωριστά. Αυτή η μοναδική λύση επιτρέπει την παραγωγή μέχρι 25% περισσότερης ενέργειας από οποιαδήποτε φωτοβολταϊκή εγκατάσταση, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος και την πολυπλοκότητα. Τον Οκτώβριο του 2010, το περιοδικό Photon σε συγκριτικό τεστ τους αναγνώρισε ως τους καλύτερους στην κατηγορία τους.

 

      Η κατανεμημένη αρχιτεκτονική της SolarEdge επιτρέπει σε εγκαταστάτες και ιδιοκτήτες συστημάτων να σχεδιάζουν χωρίς περιορισμούς, να εκμεταλλεύονται καλύτερα την διαθέσιμη επιφάνεια, όπως επίσης και να επιτηρούν το σύστημα σε πραγματικό χρόνο για κάθε ένα panel ξεχωριστά, με αποτέλεσμα την αποτελεσματικότερη συντήρηση του με μειωμένο κόστος. Συνήθως οι inverter ελέγχουν την απόδοση ολοκλήρου του string και όχι μεμονωμένων panel γεγονός που δυσχεραίνει τον έλεγχο και την διάγνωση τυχόν βλαβών. Επίσης με αυτόν τον τρόπο οι επισκευές πραγματοποιούνται με μεγαλύτερη ασφάλεια. Η λύση SolarEdge ενσωματώνει ενισχυμένους μηχανισμούς ασφάλειας, διαθέτει υψηλή αξιοπιστία και εξαιρετικούς όρους εγγύησης, συμβάλλοντας στην ταχύτερη απόσβεση της επένδυσής σας.  

 Όσον αφορά τις εγγυήσεις του εξοπλισμού,τα powerboxes καλύπτονται με 25ετή εγγύηση, και οι Inverters με 12ετή.

 Η αρχιτεκτονική της SolarEdge, μειώνει σε σημαντικότατο βαθμό τα προβλήματα που δημιουργούνται λόγο σκιάσεων και λόγο περιορισμένου χώρου τοποθέτησης των φ/β πλαισίων.

www.atrinia.gr - Καννελοπούλου 64, Τ.Κ. 26442, Πάτρα. - Τηλ. Κέντρο: +30 2610 456.103  Fax: +30 2610 450.045  E-mail: info(at)atrinia.gr  |  Created by NetPixel