ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΑΙΡΙΑ.

Η MAGE SOLAR AG με έδρα το Ravensburg της Βάδης-Βυρτεμβέργης προσφέρει καινοτόμα φωτοβολταϊκά συστήματα για οικίες, επαγγελματικούς χώρους και εργαστήρια καθώς και για υπαίθριους χώρους. Ως τμήμα της διεθνούς MAGE GROUP χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία 35 ετών του ομίλου για την ανάπτυξη και πραγματοποίηση ολοκληρωμένων συστημάτων ηλιακής ενέργειας, τα οποία διακρίνονται για τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και τη σταθερή λειτουργικότητα.
Αποτέλεσμα είναι τα υψηλής ποιότητας πάνελ MAGE POWERTEC PLUS με πρωτοποριακή 10ετή εγγύηση προϊόντων και 30ετή εγγύηση απόδοσης, καθώς και τα έξυπνα και ασφαλή συστήματα τοποθέτησης MAGE SAFETEC. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων MAGE SOLAR συμπληρώνεται από επώνυμους υψηλής απόδοσης μετατροπείς.

Για να είναι σε θέση να εγγυάται στον τελικό πελάτη μια πλήρη και επαγγελματική ποιότητα υποστήριξης και εγκατάστασης, η MAGE SOLAR επενδύει στην εταιρική συνεργασία με εξειδικευμένους τεχνίτες και τους υποστηρίζει στην τεχνική μελέτη και τον σχεδιασμό εγκαταστάσεων ηλιακής ενέργειας.

Με έξι διεθνείς τοποθεσίες και οκτώ πρόσθετες αντιπροσωπείες η MAGE SOLAR εξασφαλίζει παγκοσμίως επικερδείς λύσεις ηλιακής ενέργειας και ατομική εξυπηρέτηση για τους πελάτες επί τόπου.

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ.

ΟΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ.

Αποτελούμε τον ικανό σας εταίρο για όλα τα εγχειρήματα ηλιακής ενέργειας, από εγκαταστάσεις στέγης σε μονοκατοικίες μέχρι επιφάνειες επαγγελματικών χώρων και στεγών. Επωφεληθείτε από την τεχνογνωσία μας στην τεχνική μελέτη, την εμπορική υποστήριξη και την παρακολούθηση ενεργών ολοκληρωμένων συστημάτων ηλιακής ενέργειας.
Είμαστε πάντα πρόθυμοι να μοιραστούμε τις γνώσεις μας περί φωτοβολταϊκών. Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες και οι ενδιαφερόμενοι για φωτοβολταϊκά λαμβάνουν συστηματική εκπαίδευση μέσω της MAGE SOLAR ACADEMY.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ - ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ.

Η αποδοτικότητα μιας φωτοβολταϊκής εγκατάστασης εξαρτάται από τη μακροχρόνια λειτουργικότητα και την απόδοση των επιμέρους στοιχείων της. Η MAGE SOLAR επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη ιδανικά προσαρμοσμένων συστημάτων, τα οποία πείθουν με εξελιγμένη τεχνολογία, υψηλή ποιότητα και ιδανική σχέση τιμής/ποιότητας.
Όσον αφορά την αξιοπιστία και τη μακροζωία, τα συστήματά μας πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις μέσα από ολοκληρωμένους ελέγχους ποιότητας κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, καθώς και μέσα από αυστηρούς ελέγχους λειτουργίας. Και αυτό διαγράφεται μέσα από τις εγγυήσεις μακράς διαρκείας, τις οποίες παρέχουμε για τα προϊόντα μας και οι οποίες υπερβαίνουν ξεκάθαρα την απαιτούμενη δια νόμο διάρκεια.

EΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

Η MAGE SOLAR αποτελεί τον εταίρο συστημάτων και υπηρεσιών για μεγαλύτερη επιτυχία και απόδοση σε εγκαταστάσεις ηλιακής ενέργειας. Επενδύουμε στον εντατικό διάλογο και την ανταλλαγή μεταξύ των δικών μας MAGE POWERPARTNER. Μέσα από ένα εκτενές δίκτυο εξειδικευμένων τεχνικών η MAGE SOLAR διασφαλίζει επαγγελματική ποιότητα υποστήριξης και εγκατάστασης στη δική σας τοποθεσία.

ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΕΓΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Η MAGE SOLAR AG αποτελεί τον ικανό σας εταίρο για όλα τα εγχειρήματα ηλιακής ενέργειας, από εγκαταστάσεις στέγης σε μονοκατοικίες μέχρι επιφάνειες επαγγελματικών χώρων και στεγών. Τα πάνελ MAGE POWERTEC PLUS ανήκουν στα καλύτερα και αποδοτικότερα του κλάδου.

Ως προμηθευτής ολοκληρωμένων υπηρεσιών που διαθέτει πείρα και τεχνογνωσία στον τομέα των φωτοβολταϊκών, σας προσφέρουμε τις κατάλληλες λύσεις για όλες τις απαιτήσεις. Κάθε έργο επιβλέπεται ξεχωριστά - από την παροχή συμβουλών έως τον σχεδιασμό και την παράδοση. Επωφελείστε από τις εξελιγμένες λύσεις συστημάτων, οι οποίες είναι προσαρμοσμένες ιδανικά μεταξύ τους και ανταποκρίνονται στις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας.

www.atrinia.gr - Καννελοπούλου 64, Τ.Κ. 26442, Πάτρα. - Τηλ. Κέντρο: +30 2610 456.103  Fax: +30 2610 450.045  E-mail: info(at)atrinia.gr  |  Created by NetPixel